Home
eMail
Kontaktformular
Gästebuch
dokumentet e nevojshme
Për neve
anetarsimi
 
Personaliteti im

Quhem Beqir Gashi, jetoj në Gjermani që nga viti 2001.

 

Që nga viti 2005 ndimojmë bashkëkombasit tanë lidhur me penzione të pleqëris, penzione Invalidore.

Në rast se vendosni që të ju përfaqësoj pran Zyreve të penzioneve në Shtetet përkatëse, me dëshirë do të ju mirëpresë.

Penzionistëve ju uroj jetë të gjatë e të qetë si dhe shëndet. 

 


Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!